Trump Ocean Club International Hotel&Tower

Trump Ocean Club International Hotel&Tower

Pe 6 iulie a fost inaugurat turnul Trump Ocean Club International Hotel&Tower, cea mai înaltă clădire din America Latină. Proprietarul turnului este miliardarul american Donald Trump, iar înălțimea sa ajunge la 284 m. Trump Ocean Club International Hotel&Tower este un complex hotelier și rezidențial de lux, are 79 de etaje și a fost construit în Panama City, capitala statului Panama.

Proiectarea Trump Ocean Club International Hotel&Tower a revenit societății columbiene de arhitectură Arias Serna Saravia, arhitecții implicați realizând o clădire impresionantă, a cărei volumetrie este inspirată din forma pânzelor de vas și care va fi deservită de 27 ascensoare. Întregul complex rezidențial mai cuprinde cazinouri, restaurante, centre comerciale, galerii de artă, o insulă privată, un centru de conferințe cu o suprafață de 4200 mp, 47 apartamente de lux și aproximativ 300 camere de hotel. Pe terasa de 900 mp cu vedere spre mare tronează două statui impunătoare realizate de pictorul și sculptorul columbian Fernando Botero.

Aproape 85% dintre apartamentele de lux găzduite au fost vândute încă dinaintea inaugurării de pe 6 iulie, având prețuri cuprinse între 250.000 și câteva milioane de dolari. Majoritatea proprietarilor sunt cetățeni străini.

Întreaga investiție făcută de Donald Trump se ridică la 400 milioane de dolari.

Leave a Comment