Los Angeles Architecture Awards

Los Angeles Architecture Awards, un concurs deja bine cunoscut în lumea arhitecturii transatlantice, și-a desemnat în urmă cu câteva săptămâni laureații. Proiectele selectate pentru faza finală a concursului au acoperit o gamă largă de programe arhitecturale precum clădiri de birouri, arene sportive, locuințe colective și multe altele. Au fost trimise câteva sute de proiecte, din care juriul a selectat 31 de proiecte câștigătoare în cadrul a 20 de categorii diferite. Să vedem câteva dintre proiectele câștigătoare:

Marele Premiu: Clădire administrativă pentru departamentul de poliție din Los Angeles

Ocupă o suprafață de peste 500.000 metri pătrați și include spații publice precum un parc, un auditorium de 400 locuri și o grădină pe acoperiș. Proiectul a fost realizat de firma de arhitectură AECOM în colaborare cu Roth Sheppard Associates.

Foto: http://www.archdaily.com/

Community Impact Award: L.A. Live

Un complex de divertisment major, proiectat în concordanță cu principiile unei sustenabilități avansate. Este rodul a 20 de ani de muncă în cadrul unui proiect de redesenare a Los Angeles-ului care a început cu extinderea Centrului de Conferințe. Este un exemplu unic pentru o colaborare reușită între mediul de afaceri și administrația locală.Proiectul a fost realizat de Barry Design Associates, ELS Architecture and Urban Design, Gensler, RTKL Associates Inc.

Foto: http://www.archdaily.com/

Education Award: Cahill Center for Astronomy & Astrophysics at Caltech

Sediul unei facultăți de top în domeniul astronomiei și a astrofizicii și este proiectat astfel încât să corespundă nevoilor specifice ale studenților și cercetătorilor. Proiect realizat de Morphosis Architects.

Foto: http://www.archdaily.com/

Premiul pentru design de interior

A fost acordat unui număr de două proiecte, acestea fiind greu de departajat.

a) Graduate Aerospace Laboratories, California Institute of Technology

Foto: http://www.archdaily.com/

b) The Annenberg Space for Photography

Foto: http://www.archdaily.com/

Pentru mai multe detalii puteți accesa linkul următor: http://www.archdaily.com/


Trackbacks Comments
Leave a Comment